NHL-vihjeet 04.03.

Mennyt yö jätettiin välistä, mutta ei toista heti perään. Viimeksi pelattiin Panthersia moneyline-vetona ja osumakin saatiin uuden “jakson” alkuun. Rehellisesti sanoen ottelusta nähtynä nolla sekuntia, eli ei edes huippuhetkiä, mutta Jets näkyy olleen laukausten perusteella hieman niskan päällä. Floridan uusista miehistä Purcell heti tehoille ja ilmeisesti Hudleria oli peluutettu ykkösketjussa ei niin menestyksekkäästi.

Torstain ja perjantain väliselle yölle hypätään Wildin mukaan ja varsinaisen peliajan voitolla. Maple Leafsin urakka jää vaihteeksi runkosarjaan, eikä heitä voi liikaa aliarvioida, vaikka vähän on pelaajiakin pistetty pihalle ja miehiä telakalla. Moni yrittää vielä pelata itselleen parempaa sopimusta ja nuoret antavat näyttöjä ensi kauden NHL-paikan eteen. Wild on kuitenkin aivan eri tason joukkue, jota voi pelata hyvillä mielin. Toronto laittoi Capitalsin ahtaalle menneenä yönä. NHL:n kärkijengi olisi ollut varmasti hienoa voittaa, mutta nyt tulee heti perään toinen kova koitos.

Kertoimet ovat hieman laskeneet, mutta vielähän nämä kelpaa ja asteen tästä huonommatkin.

Maple Leafs – Wild | Wild | 1,97 Marathonbet, 1,980 Pinnacle, 2,00 Unibet, 1,90 Bet365

Monelle Veikkaus on se yksi ja ainoa, minne vedot pelataan, mutta tässäkin kohteessa hyvänä esimerkkinä sieltä saa Wildin voitolle 1,80 kerrointa eikä kotijoukkueen kertoimissakaan kehumista. Vuoden mittaan hyvin merkittävä ero, että onko pelannut karkeasti 0,20:n verran paremmilla kertoimilla 500 vetoa vai Veikkauksen (tai jonkin muun) huonoilla kertoimilla. Vedonlyönnin teoriasta lisää Veikkausforumin artikkelista.