NHL-vihjeet 04.02.

Lauantain NHL-vihjeet | Veikkausforum

Hyvää viikonloppua kaikille. Yöltä saimme Jetsin voiton kiinni mukavalla kertoimella, joten heidän hyvä menonsa sai jatkoa ja Stars puolestansa lisää kylmä vettä niskaansa. Nähtiinpä myös maaleja kiva määrä.

Tulevalle yölle haetaan kohtalaisen samanlaisista asetelmista Islandersin voittoa. Isles on laitettu tässä pieneksi altavastaajaksi, mutta vedetään ja nähdään tämä vielä tasaisemmaksi otteluksi. Hyvää on se, että Islandersille valmentajavaihdos on selvästikin tehnyt hyvää, vaikka tulevaisuuden kannalta vähän huonoa kuuluukin. Huonoa taas se, että loukkaantumistilanteen suhteen Red Wingsillä on tällä kertaa pullat paremmin uunissa.

Tällä hetkellä Islanders on näistä vaarallisempi joukkue ja Red Wingsilla voi olla kuka ties jopa vaikeuksia pysyä heidän vauhdissa mukana. Greissiin on edelleen kova luotto ja hyvän vireen löytäneen altavastaajan kelkkaan hyppää mielellään mukaan.

Moneyline-veto eikä esimerkiksi +0 siitäkin huolimatta, että Red Wingsilla on tilastojen perusteella paremmat tulokset niistä, mutta emme varsinaisesti näkisi heitä millään tavalla suosikkeina 60 minuutin jälkeen.

Red Wings – Islanders | Islanders ml | 2,050 Pinnacle, 2,00 Bet365, 2,00 NordicBet

ScandiBet

  • Pelivalikoima
  • Suuret bonukset hyvillä ehdoilla

Tagged with: