NHL-vihjeet 03.04.

Yön kohteesta tappio, eli toisin sanoen Red Wingsille 3-2 voitto hieman Wildia paremman esityksen myötä ja se ratkaisi tämän ennakkoon tasaisen ottelun.

Tulevalle yölle pelataan Capitalsin moneyline-voittoa Coyotesin vieraana Glendalesta. Jossain määrin panoksettomia pelejä molemmille, mutta miksipä Coyotes ei haluaisi päättää kauttaan hyvillä otteilla ja päinvastoin mikä saisi Capitalsin lepsuilemaan ennen pudotuspelejä? Vierailijat ovat kuitenkin aivan eri tason joukkue kuin Coyotes, joten rohkeasti pelaamaan viime yön kamppailusta huolimatta.

Sinänsä varsinaisen peliajan veto voisi olla parempi äskeiseen viitaten, että mitä pidemmälle ottelu etenee, niin onko kotijoukkueella pieni etu, mutta nyt näin.

Coyotesin loukkaantumislista on kohtalaisen pitkä ja Oliver Ekman-Larssonin poissaolo olisi hirvittävä takaisku heille, mutta Capitalsin osalta myös Bäckströmin tilanne on harmittava.

Lisäpanoksen otteluun voi tuoda se seikka, että mikäli Holtby pelaa tämänkin ottelun, niin hänellä on mahdollisuus sivuta Martin Brodeurin lähes lyömättömänä pidettyä yhden kauden voittoennätystä (48).

Coyotes – Capitals | Capitals ml | 1,64 Marathonbet, 1,645 Pinnacle, 1,64 Bet365, 1,62 Veikkaushuone

Tämä veto siis yölle. Illalla kolme ottelua, jotka jäävät ilman peliä.

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot