NHL-vihjeet 03.02.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/veikkausforum.com/public_html/wp-content/themes/slotstheme/includes/shortcodes/ftable-shortcode.php on line 43

Perjantain NHL:t

Hyvää torstaita. Viime yön pienempi kierros jätettiin välistä. Toissayöltä selvä osuma ja yhtä selvä huti. Osuman otimme Panthersin ja Senatorsin overeista. Tässähän Reimer oli ilmoitettu alun perin maaliin, mutta lopulta siellä seistä tönötti Luongo, joten aina lähteisiinkään ei kannata luottaa täysin. Pääasia että maaleja syntyi, ja ei sitä Reimerin varaan oltu laskettukaan, eikä liikoja pidäkään.

Sabres taas sai kunnon opetuksen Canadiensilta ja pikku hiljaa heränneeltä Paciorettylta. Ei kahta sanaa voittajasta.

Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja NHL:ssä. Muutama kovempi nimi pyörii toistuvasti siirtohuhuissa ja valmentajatkin ovat saaneet kenkää. Odotetusti Capuano, mutta taas Bluesilta oli rohkea, mutta todennäköisesti oikea veto pistää Hitchcock pihalle.

Me suunnittelimme Winnipeg Jetsin pelaamista juurikin Bluesia vastaan viimeksi, mutta lopulta emme saaneet siihen peliä. Starsia vastaan tilanne on toinen. Stars on yhtä lailla ollut lännen alisuorittajia kuten myös Blues. Starsilla on vielä jonkin verran kapeampi materiaali ja loukkaantumiset ovat koetelleet sitä pitkin kautta. Lisäksi superkaksikko Ja. Benn – Seguin on ollut ikään kuin yössä aiempaan verrattuna. Luottamusta ei varmastikaan herätä yhtään enempää suomalaisvahdit, mutta kuten useasti sanottua, niin tuskin Stars-puolustuksen takana kenelläkään on kivaa.

No ei se helppoa ole ollut Jetsilläkään ja onhan sekin melkein ihme, että Maurice siellä vielä komentaa, mutta ehkä seurajohto on nähnyt tässäkin tapauksessa, että osan tuloksesta voi laittaa loukkaantumisten piikkiin.

Kumpikin joukkue on muutaman ottelun voittoputkessa, mutta me uskomme näillä kertoimilla Jetsiin ja siihen, että divisioonavastustajien höyhennys jatkuu – ehkäpä maalirikkaankin ottelun myötä.

Stars – Jets | Jets ml | 2,190 Pinnacle, 2,15 Bet365

Hertat

  • Nopeat nostot
  • Verovapaa
  • suomenkielinen

Tagged with: