NHL-vihjeet 02.12.

NHL vihjeet – Veikkausforum

Yöltä seitsemäs huti putkeen. Tämä vieläpä kaikkein inhottavimmalla tavalla niin henkilökohtaisesti kuin itse Penguinsinkin osalta. Ensiksi Isles lyö 3-0 lukemat tauluun kahdessa erässä. Se voi tuntua penkkiurheilijasta toivottomalta tilanteelta, mutta siitä on vielä hyvinkin mahdollista nousta – niin Penguins tekikin. Jopa itse parjattu Jevgeni Malkin laittoi pelin tasoihin kun kello näytti 53 minuuttia. Tästä eteenpäin odoteltiin Penguinsin voittoa tuon rymistelyn myötä, mutta mitä vielä – saarelaiset painoivat voitto-osuman parikymmentä sekuntia ennen loppua todella komealla Kuleminin ohjauksella.

Tulevalla kierroksella olisi taas melkein kaikki joukkueet tulessa, mutta otetaan varovaisesti vain yksi kohde. Tällä hetkellä on huonoa tuuriakin, mutta enemmän myös tarkasteltavaa vetojen laadussa ja jos niissä on vikaa, niin ainakaan suuremmalla vetomäärällä ei korjausliikettä tehdä.

Lapulle lähtee LA Kings Arizona Coyotesia vastaan. Jälleen joukkueiden yleisen laadun ja myös viime aikojen otteiden perusteella valittu kohde. Kings on kaikin puolin selvästi Coyotesia edellä ja on vihdoinkin saanut sairastuvan Quickia lukuun ottamatta tyhjäksi. Kings pelaa hienoa lätkää, missä ei turhia höntyillä ja johtoasemat säilytetään viisaalla pelillä. Ei samanlaista sähäkkyyttä kuin vaikkapa Lightningilla, mutta tapa se on pelata kiekkoa tuokin. Kings pystyy minimoimaan kotijoukkueen maalipaikat ja on kiekollisesti kuskin paikalla. Erikoistilannepelaaminen ei ole tällä hetkellä kummankaan joukkueen parhaimpia puolia, mutta siinäkin Kings ottaa pienen niskalenkin.

Coyotes – Kings | Kings ml | 1,74 Unibet, 1,75 VonBets, 1,74 Bet365, 1,751 Pinnacle, 1,75 NordicBet

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

Tagged with: