NHL-vihjeet 02.03.

Siirrot on nyt siirrelty ja palataan pelien ääreen.

Erityisen kovia nimiä ei markkinoilla liikahtanut, jos ei esimerkiksi Stempniakia ja Bødkeria lasketa sellaisiksi. Myös nimekkäimmät suomalaiset saivat pysyä paikallaan.

Tulevalle yölle pelataan Panthersia Jetsin vieraana. Panthers on neljän ottelun vieraskiertueella, jossa ne lentomatkat eivät ole tällä kertaa aivan lyhimmästä päästä, mutta pieni tauko sentään tämän ja aiemman Wild-pelin välissä.

Panthers oli niitä aktiivisimpia joukkueita pelaajakaupoissa. Lähtöpuolella oli Pirri, joka on tällä hetkellä loukkaantuneena, joten ei olisi vaikuttanut vetoon muutenkaan. Sen sijaan Floridaan tai suoraan joukkueen mukaan matkasivat Hudler, Kindl ja Purcell, joten sieltä hyviä vahvistuksia niin puolustukseen kuin hyökkäykseenkin hieman erilaista osaamista.

Jets on aina vaarallinen joukkue, mutta Panthersin motivaatioetu, materiaali ja Jetsin vielä hieman arvoituksellinen ensi yön puolustajatilanne riittävät syiksi pelata vierailijoita.

Molemmilla joukkueilla pieniä terveyshuolia ja Panthersin maalivahdissa ei pitäisi olla epäselvyyttä, sillä kakkosmaalivahti Al Montoya sai Wild-ottelun alussa ikävän tärskyn, joten Luongo seisonee tolppien välissä.

Jets – Panthers | Panthers ml | 1,84 Marathonbet, 1,869 Pinnacle, 1,83 Bet365