NHL-vihjeet 01.03.

Maaliskuun ensimmäinen NHL-vihje

Talvi kääntyy pikku hiljaa kevääseen ja on maaliskuun ensimmäisen NHL-vihjeen vuoro. Viimeksi pelasimme lauantaille Carolina Hurricanesia ja he saivat kuin saivatkin tappioputkensa poikki, mutta sitten sunnuntain päiväottelussa oli tappion vuoro, kun Flames haki pisteet Raleighista.

NHL:ssä eletään nyt todella mielenkiintoisia aikoja siirtojen suhteen. Kovia nimiäkin on jo liikahtanut ja yksi niistä oli kuukausia kestäneiden huhujen jälkeen Kevin Shattenkirk. Shattenkirkin myötä Capitalsilla on kasassa yksi hurjimmista kokoonpanoista miesmuistiin.

Tulevalle yölle on mielessä useampikin kohde. Esimerkiksi Blue Jacketsin kertoimet kiinnostavat, mutta me iskemme Nashville Predatorsiin, joka pelaa Buffalo Sabresin vieraana. Kotijoukkue seilaa muutaman ottelun tappioputkessa, kun taas Predators on pitkälti Filip Forsbergin käsittämättömän vireen vuoksi voittanut kolme edellistä otteluaan ja kerännyt viidestä viimeisestä ottelustaan kaikista vähintään sen yhden pisteen.

Juuri nyt Predators on näistä kahdesta joukkueesta selvästi vahvempi ja se voi melkeinpä muutaman voiton päästä jo huokaista pudotuspelipaikan suhteen ja säästellä pelaajiaan tärkeimmille hetkille.

Sabres – Predators | Predators ml | 1,740 Pinnacle, 1,73 NordicBet

Bethard

  • Peruasiat kunnossa ja palvelu toimii
  • Vedonlyöntibonus kannattava

Tagged with: