NHL-vihje 19.03. illalle

Yöltä otettiin 3-1 lukemin turpaan Senators-vedossa. Ansaittu voitto Sabresille ja lähellä olisi, että heitä tulisi pelattua myös tulevana yönä Maple Leafsin vieraana, mutta jätetään välistä. Äskeiseen viitaten kertoimet saisivat olla aavistuksen paremmat ja Maple Leafsista on tunnetusti vähän huonoja kokemuksia menneiltä kierroksilta. Joukkueen (Toronto) terveystilanne on kuitenkin sen verran huteralla mallilla tällä hetkellä, että varmaan joku saa tuon pelattavaksikin.

Otetaan täällä vihjettä illan ensimmäiseen peliin. Pohjois-Amerikan aikaan tämä saisi tulla ehkä vähän myöhempäänkin, sillä kyseessä on yksi parhaista taistelupareista Penguins vs. Flyers. Flyers on näissä lähes poikkeuksetta altavastaaja, mutta ovatpa he onnistuneet kaatamaan pingviinit kevään paras seitsemästä sarjoissakin. Tunteet käyvät yleensä kuumina hankaajaosaston lisäksi muun muassa Crosbyn ja Giroux’n välillä.

Tästäkin tulee takuu varmasti kova taistelu, sillä joukkueet roikkuvat peräkkäisillä sijoilla divisioonassaan ja Flyers voi edetä vielä aivan realistisesti pudotuspeleihin. Me kuitenkin ollaan sitä mieltä, että tänään siihen tulee mutka matkaan ja Penguins vie pisteet mukanaan.

Fleury palannee tolppien väliin huilin jälkeen. Malkin edelleen poissa. Voracek pelannee tässä kamppailussa, mutta ei vielä ehkä kaikkein terävimmässä kunnossa.

Flyers – Penguins | Penguins +0 | 1,93 Marathonbet, 2,020 Pinnacle, 1,90 Unibet

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot

Veikkausforum nhl vihjeet