NHL-vihje 16.03.

Olipa viime yö sitten hieman erikoinen, vaikka lopulta siedettävästi päättyikin. Panthersin voitto näytti niin “varmalta” ja hieman myöhemmin Oilers tuntui iskevän maalia Predatorsille leikiten. Lopulta kävikin niin, että Panthers suli aivan totaalisesti kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla ja Predators hoiti voiton kotiin 60 minuutin puitteissa.

Tulevalle yölle otetaan Tampa Bay Lightningia Toronton vieraana. Atlantin divisioonan voittokamppailu käy kuumana ja voitolla Lightning ottaisi ainakin toistaiseksi kärkipaikan haltuun sillä rintamalla. Toronto on viime aikoina kiusannut itseään ennakkoon parempia, mutta toivottavasti se ei tällä kertaa tuota tulosta. Lightning osaa kyllä sitten oikein viimeisen päälle kompastua joskus näitä “helppoja” otteluja pelatessaan, mutta jospa Blue Jackets-voiton myötä koko joukkue olisi tällä kertaa hereillä alusta loppuun.

Filppula / Kucherov mahdollisesti sivussa. Molempia seurataan päivä päivältä. Maple Leafsin terveystilanne ei sen puoleen näytä yhtään paremmalta.

Maple Leafs – Lightning | Lightning | 1,87 Marathonbet, 1,86 Bet365, 1,90 Unibet, 1,917 Pinnacle

Tätä seuraava yö, eli keskiviikko-torstai vielä harkinnassa, joten se jää mahdollisesti välissä.