NHL-vihje 14.05.

Viimeistään viedään konferenssien sisäisissä, kun Penguins ja Lightning aloittavat oman taistonsa idän kuninkuudesta.

Kohteeseen lähdetään pelaamaan Lightningia tai oikeastaan tuplamahdollisuutta Penguinsin varsinaisen peliajan voittoa vältellen, sillä ainakin täällä kertoimet hieman yllättivät, vaikka Penguins on ajoittain hurjia otteita esittänytkin kevään aikana.

Lightningin osalta on harmillista, että Stamkos on edelleen sivussa ja ehkäpä mies on jo pelannut viimeisen pelinsä Tampassa (?), mutta kanadalaisen puuttumisella ei ole niin suuri vaikutus kuin mitä äkkiseltään luulisi. Nyt ei puhuta mistään Toewsin tasoisesta johtajasta, vaikka mies maaleja osaakin tehdä.

Sen sijaan Victor Hedman on pelannut upeaa kevättä ja kuka tietää, vaikka mies taistelisi Conn Smythe Trophysta, mikäli Lightning itsensä mestariksi kampeaisi. Myös Bishop on tehnyt loistavaa jälkeä ja vuoden takaiseen verrattuna on Lightningin nuoret hyökkääjät ottaneet jälleen suurta roolia. Hyviä uutisia myös toisen ruotsalaispakin eli Anton Strålmanin kohdalta, sillä mies on palaamassa kokoonpanoon.

Penguinsin suosikin asema on helppo myöntää, mutta nähdään tämä niin, että vierailijoilla on sanansa sanottavana sarjan avauksessa. Kertoimet kerkeävät vielä elää, kun ollaan kerrankin näin “ajoissa”, mutta toivottavasti ollaan edes jäljillä eivätkä ne nousisi tästä hirveästi.

Penguins – Lightning | X2 | 1,87 Marathonbet, 1,869 Pinnacle (regular time + 0,5), 1,84 Veikkaushuone, 1,83 Unibet, 1,83 Betsafe

24hBet

  • Verovapaat voitot
  • Suomalainen sivusto
  • Palvelu pelaa
  • 50 € bonus