NHL-vihje 01.04.

Ensi yönä useaan ottelupariin on sattunut kertoimien puolesta suuria suosikkeja, mutta kosketaan me vähän tasaisempaan kohteeseen, joka on divisioonan ja käytännössä myös konferenssin häntäpään välisten joukkueiden kohtaaminen, Sabres – Maple Leafs.

Muistikuvieni mukaan Maple Leafs oli tarkoitus jättää rauhaan jo tovi sitten, mutta total-kohteeseen uskalletaan koskea vielä metrin pituisella kepillä pelaamalla overeita. Nykyisellä varaussysteemillä kummallakaan ei ole tappavaa tarvetta alkaa häviämään otteluita tässä vaiheessa kautta tai pelaamaan lepsusti. Totta kai kaikkea voi tapahtua, mutta sellaiseen on vaikea uskoa tämän tason ammattilaissarjassa.

Heikomman tason joukkueiden maalisuhde on tietysti poikkeuksetta rumasti pakkasella, mutta sen lisäksi, että omissa on soinut, niin molemmat ovat esittäneet keväällä kivoja otteita ja viimeisimpänä esimerkkinä Maple Leafs laittoi Panthersin rumin luvuin nurin ja Sabreskin haastoi Penguinsin runsasmaalisessa ottelussa aina voittomaalikilpailuun saakka.

Loukkaantumisia riittää molemmilla joukkueilla ehkä vähän hyökkäyspäänkin tehoja vieden, mutta yli 4,5 ja 5 maalin kertoimet ovat hyviä siitä huolimatta.

Sabres – Maple Leafs | Yli 5 maalia | 2,02 Marathonbet, 1,96 Unibet, 1,787 Pinnacle (sis. ja + rl.)

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot

Veikkausforum – NHL-vihjeet