NHL-vihjeet 18.2.

Overeita pelailtiin yölle ja sellaisia ei saatu. Ottelu jäi kohokohtien varaan ja sitä avatessa arvasi jo videon pituudesta, että taisi tulla punaista tauluun.

Kolmen ottelun yö seuraavaksi, mutta otetaanpa sieltä yksi veto. Avalanchella oli kiva tammikuu ja sittemmin tullut enemmän tai vähemmän turpaan illasta toiseen, mutta illan vastustaja Canadiens on ollut samassa tilanteessa jo joulukuun alusta saakka. Joku parempi jakso siellä oli ja taidettiin silloin Canadiensia pelatakin, mutta eihän tuo missään nimessä hyvältä näytä.

Vierasjoukkue on tässä lähes pakkovoiton edessä, jos meinaa yhtään elätellä toiveita pudotuspeleistä. Avalanche sen sijaan on useimpien yllätykseksi kiinni jatkopeleissä ja tuskin kovin moni olisi sellaiseen uskonut ennen kauden alkua, kun tiedetään Central divisioonan joukkueet. Eiköhän Avalanchekin lähde tähän vähintään yhtä kovalla motivaatiolla, sillä samoista jatkopaikoista taistelee ainakin kolme joukkuetta heidän lisäkseen, mikäli Centralista edes lopulta viittä joukkuetta pudotuspeleihin kelpuutetaan.

Kertoimet ovat valitettavasti jo hieman laskeneet tässä vaiheessa päivää, mutta vielä ei olla aivan rajoilla.

Avalanche – Canadiens | Avalanche +0 | 1,78 Marathonbet, 1,806 Pinnacle, 1,72 Unibet

CherryCasino vedonlyönti

  • Kohdevalikoima
  • Verovapaa

Lopettanut Suomen markkinoilla.