Mestarien liigan karsinnat

UCLfi

CSKA Moskova, Venäjä – Sparta Praha, Tshekki

UCL karsintaa! CSKA Moskova on ollut tasainen suorittaja omassa Venäjän sarjassa ja on ennakkosuosikki voittajaksi. Alla neljä voittoa kahdesta ystävyysotteluista ja sarjassa Rubin Kazan 1-0 sekä Krilia Samaraa vastaan 2-0. Sparta Praha ei omaa niin suurta pelaajabudjettia ja sarjakin alkanut takellellen. Neljästä edellisestä ottelusta vain yksi voitto. Uskomme Moskovan vähintään 2 maalin voittoon, joten -1,5 on hyvä valinta. Otetaan kuitenkin suora voitto CSKA:lle tähän vihjeeksi Redbetin toppikertoimella 1,58. Panos 9/10.

Redbet tarjoaa myös 120€ bonusta vedonlyöntiin! Lisätiedot sivulla vedonlyöntibonukset.

Ottelu alkaa kello 19:15.

Maccabi Tel Aviv, Israel – Plzen, Tshekki

Maccabi Tel Aviv vs Plzen . Kumpikin joukkue pelaa hyökkäävää jalkapalloa. Maccabi pelasi edellisen ottelun Maltan Hiberniaa vastaan  5-1. Hyökkäys toimi loistavasti, mutta puolustajat tekivät muutamia pahoja harhasyöttöjä eikä siis vakuuta. Maccabin valmentajana toimii viime kaudella Watfordia valmentanut Jokanovic joka toi hyökkäävän pelityylin mukanaan.

Plzen on tilastojen valossa pelannut runsaasti yli 2,5 maalin pelejä tehokkaan hyökkääjäkaksikkonsa Holendan ja Mahmutovicin maaleilla. Omaavat jopa yllätysvoiton mahdollisuuden, mutta otetaan tästä “varmat” rahat ja linenä yli 2.5 maalia panostus 9/10. Kerroin 2,00@Unibet.

Unibetilta myös 100% 100€ + 10€ vedonlyöntibonus.