Lauantain liigakierros!

Ensin Hämeenlinnaan:

Sarjajumbo HPK kohtaa Vaasan Sportin. Perjantaina HPK pelasi Tapparaa vastaan kauden parasta kiekkoa – ainakin ensimmäiset 40 minuuttia. Viisikoiden etäisyydet olivat kohdillaan. HPK puolusti myös omaa päätään fiksusti, mutta aggressiivisesti. Kerho sortui kuitenkin tehottomuuteen, kun se ei saanut lisättyä johtoaan edes Peter LeBlancin ja Patrick Hollandin häärätessä kaksin Tapparan maalin edustalla. Sport ei ole vieraskaukaloissa loistanut muttaYkkösketju Charles Bertrand – Joonas Komulainen – Niclas Lucenius on vieraiden vaarallisin yhdistelmä. Tehoja ovat keränneet myös HPK:lle viime kausilta tutut Aleksi Laakso ja Tuomas Vänttinen, joista jälkimmäisellä on koossa jo neljä maalia. Lähden siitä että ensimmäisessä erässä on vauhtia ja tapahtumia ja näemme yli 1:n maalin. Eli panostus 2/5  panostus kerroin 2.23 @ unibet. Lisäksi draw no bet ( eli jos varsinainen peliaika tasan, panos palautuu )Tähän saa hienon kotikertoimen  1.79 siihen 4/5 panostus.Unibet

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

Saipa-Jyp. Todella mielenkiintoinen ottelu, Jyp pääsi vihdoin tuskastaan ja alla 3-0 voitto. Saipa on tehnyt eniten maaleja liigassa , Jyp päästänyt edellisestä nollapelistä huolimatta 14 maalia. Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella, kun hurrikaanit heiluttivat syyskuussa tahtipuikkoa ja nappasivat kotonaan voiton lukemin 5–1.

Varsinkin JYPin puolustuslinjat ovat herättäneet kysymyksiä, mutta tehotonta Kookoota vastaan ne pitivät. SaiPa taas on kärsinyt ajoittain syttymisongelmista, ja otteet ovat olleet heikoimmillaan unisia. Kisapuistossa sputnikki on kuitenkin etulyöntiasemassa, sillä joukkue ei ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan. Eli kotivoitto ja maalirikas ottelu kerrankin.

1 3/5 panostus 1.70 ja yli 4,5 maalia  4/5 panostus 1.73 kertoimella. Nämä pelataan betssonille.

 

Tampereelle. Ilves – Lukko. Kähden huippuvireisen joukkueen kohtaaminen. Jos Zaporsky jatkaa vastaavia otteita kuin edellisissä otteluissa niin vaikeaa tulee ilveksellä olemaan. Vaikkakin uskon kotivoittoon tässä ja Lukon voittoputken katkeavan. Lukko pelasi viimeksi perjantaina, jolloin se otti tyylipuhtaan 2-0-voiton KalPasta. Lukkoa vastaan ei ole saatu maaliakaan kahteen otteluun. Tästä on kiittäminen vahvaa puolustuspeliä, ja Ryan Zapolskia, joka on ollut joukkueen tuki ja turva myös tällä kaudella.

Huonosti ei ole Ilveksenkään puolustus pelannut, sillä joukkue on päästänyt vähiten (11) maaleja koko Liigassa. Hannu Toivonen on ollut todella vakuuttava maalinsa suulla, ja puolustus on pelannut yhtenäisesti hänen edessään. Uskon tasaiseen vääntöön ja alle 5:n maalin tulokseen jolle hyvä ja luotettava bookeri pinnacle antaa mukavan 1.93 kertoimen. Panostus 3/5 Lisäksi ilves+1 1,43 @ Nordicbet. 3/5

Oulun Raksilaan. Kärppälauma saa vieraaksi Petolauman.  Vain yhden pelin hävinnyt HIFK johtaa sarjataulukkoa ottelua kohti kerätyissä pisteissä. Joukkueen suorittaminen on suurelta osin ollut varsin tasaista pienistä ailahteluista huolimatta. Kärpät esitti tehotonta peliä Ässiä vastaan ja kyseessä ei todellakaan ollut mikään jääkiekon riemuvoitto. Tänään tarjotaan kotijoukkueelle kasvojenpesun paikkaa. Viikonlopun vieraspelireissulta pistetilille kertynyt yksi piste on oululaisittain surkea suoritus. Silti uskon Hifkin vievän jatkoajan jälkeen pelin! Joten tähän bet365 moneyline( eli jatkoaika ja VL mukaanlukien) 2/5 panostus 2.50 @ bet365 ( Jolle saa todella herkullisen 100% 100€ asti bonuksen ja vain 3x kierrätys )

Kookoo – Pelicans.  Kookoon  kohtaa heikosti pelanneen Pelikaalilauman. Tästä haen “yllätystä”, Pelicansin tuska päättyy ja he vievät ottelun. Pelicans on pystynyt vieraissa kaatamaan Kärpät niin miksei Kookota.  Mielenkiintoisen lisämausteen taisteluun tuo otteluun valmistautuminen. KooKoolla on niskassa kova taistelu Jyväskylässä, ja kotimatka Kouvolaan. Pelicans taas pelasi viimeksi torstaina kotonaan, häviten Ilvekselle. Suora Pelicansin voitto. Panostus 2/5 2,40 @ bet365 .

Vihjeet laati : “Fizman” ja haluan toivottaa erityisesti santerin ässä sivustolta tulevat tervetulleiksi jatkossakin tänne!

BETHARD 100% VEDONLYÖNTIBONUS JA 50 ILMAISKIERROSTA ILMAN TALLETUSTA