Lauantain huippufutista

Englannissa perinteinen lauantai kierros. Poimitaan varmaksi Newcastle vs. Chelsea. Newcastlella sivussa 9 pelaajaa. Tärkeimpänä hyökkäälä Remy Cabella. Chelsea tulee voittoputkesta , voitot Tel Avivista, Arsenalista ja Walsallista. Walsallia vastaan oli penkillä lepovuorossa Hazard, Oscar, Fabregas ja Pedro. Tähän varma Chelsean voitto kertoimella 1,70 @ nordicbet. Panos 8/10 Hyvä veto myös että Chelsea voittaa kummatkin puoliajat eli HT/FT 2.

Nantes vs PSG -1 2 . Nantes aloitti hyvin kahdella voitolla ja tasapelillä mutta nyt kolme peräkkäistä tappiota Bordeaux, Rennes ja St Etiennea vastaan. Kaikki päättyivät 0-2. PSG pelannee itsensä mestariksi ja edellinen ottelu Guingampia vastaan oli erittäin vakuuttava 3-0 voitto. Toki nyt kyseessä vieraspeli. Tähän panostan 6/10 .

Tuo peli olisi voinut päättyä suurinumeroisemminkin, Zlatan epäonnistui rangaistuspotkussa . Lisäksi Pakit Serge Aurier ja ja Layvin Kurwaza ovat takaisin kokoonpanossa. 4-3-3 on todennäköinen kokoonpano. Ainoa mikä ottelussa hieman laskee panostusta on ensi viikon CL peli PSG:llä, lepuuttaako PSG kenties joitain avauskokoonpanopelaajiaan. Kannattaa panostus tehdä tämän mukaan.

Vihjeet by Fizman

Simbagames | 20 ilmaispyöräytystä