QueenVegas

Ei ilmaista

QueenVegas kokemuksia QueenVegas on syksyn 2016 julkaisuja, josta pääsimme tovi sitten ottaman ensimmäisiä kokemuksia ylös. Rekisteröitymisestä, talletukseen ja bonuksen lunastamiseen ei ole mitään erikoista. Kaikki toimii kuten pitääkin. Sivusto toimii...

QueenVegas kokemuksia

QueenVegas on syksyn 2016 julkaisuja, josta pääsimme tovi sitten ottaman ensimmäisiä kokemuksia ylös. Rekisteröitymisestä, talletukseen ja bonuksen lunastamiseen ei ole mitään erikoista. Kaikki toimii kuten pitääkin. Sivusto toimii vähintäänkin kiitettävän hyvin, eivätkä pelit kaatuile. Kotiutuksen kesto jäi arvailujen varaan, mutta muiden kokemuksien ja lupausten mukaan, sen ei pitäisi juurikaan hävitä nopeudessa muille.

Suurimmat vahvuudet QueenVegasilta löytyvät erittäin kattavasta pelivalikoimasta ja bonusten kierrätysehdoista. Bonuksiin palaamme seuraavassa kappaleessa. Pelivalikoima käsittää tällä hetkellä hurjat 11 eri valmistajaa. Seassa kaikki tutut, vähemmän tutut ja tässä vaiheessa vielä täysin tuntemattomat, joista kannattaa ottaa selvää.

QueenVegasilla on käytössö myös VIP-ohjelma. Tämä kanta-asiakkuusjärjestelmä on hiottu sen verran pitkälle, että kannattaa lukea siitä lisää kasinon omilta sivuilta.

queenvegas kokemuksia

 

Bonusta QueenVegasilta

Bonukset ovat tosiaan upeilla ehdoilla kierrätyksen osalta, joka on vain ja ainoastaan 30 x bonus. Toki miinusta tulee siitä, että 30 kertainen kierrätysvaatimus on vain GVG:n peleissä, mutta toisaalta muissa peleissä oleva 40 x bonus ei ole sekään paha rasti, vaan parhaimmistoa sekin. Otetaan siis miinus pois.

  • 100 % 100 € asti ja 25 ilmaiskierrosta Ninja Master

Talletusbonusten ilmaiskierrokset ovat pelattavissa pelissä nimeltä Ninja Master. Bonuskoodina talletuksissa toimii QVBONUS. Älä kopioi pistettä koodin lopusta. Maksipanosta saa olla 10 % bonuksesta / viisi euroa.

vegasi2

Rekisteröidy