QueenVegas

100% 100€

QueenVegas kokemuksia QueenVegas on syksyn 2016 julkaisuja, josta pääsimme tovi sitten ottaman ensimmäisiä kokemuksia ylös. Rekisteröitymisestä, talletukseen ja bonuksen lunastamiseen ei ole mitään erikoista. Kaikki toimii kuten pitääkin. Sivusto toimii...

QueenVegas kokemuksia

QueenVegas on syksyn 2016 julkaisuja, josta pääsimme tovi sitten ottaman ensimmäisiä kokemuksia ylös. Rekisteröitymisestä, talletukseen ja bonuksen lunastamiseen ei ole mitään erikoista. Kaikki toimii kuten pitääkin. Sivusto toimii vähintäänkin kiitettävän hyvin, eivätkä pelit kaatuile. Kotiutuksen kesto jäi arvailujen varaan, mutta muiden kokemuksien ja lupausten mukaan, sen ei pitäisi juurikaan hävitä nopeudessa muille.

Suurimmat vahvuudet QueenVegasilta löytyvät erittäin kattavasta pelivalikoimasta ja bonusten kierrätysehdoista. Bonuksiin palaamme seuraavassa kappaleessa. Pelivalikoima käsittää tällä hetkellä hurjat 11 eri valmistajaa. Seassa kaikki tutut, vähemmän tutut ja tässä vaiheessa vielä täysin tuntemattomat, joista kannattaa ottaa selvää.

QueenVegasilla on käytössö myös VIP-ohjelma. Tämä kanta-asiakkuusjärjestelmä on hiottu sen verran pitkälle, että kannattaa lukea siitä lisää kasinon omilta sivuilta.

 

Bonusta QueenVegasilta

Bonukset ovat tosiaan upeilla ehdoilla kierrätyksen osalta, joka on vain ja ainoastaan 30 x bonus.

  • 100 % 100 € asti

Bonuskoodina talletuksissa toimii 100FI. Maksipanosta saa olla 10 % bonuksesta / viisi euroa.

queenvegas bonus

Rekisteröidy