Pinnacle

Parhaat kertoimet

Pinnacle kokemuksia – ammattilaisen valinta Otsikoksi valikoitui tuollainen tekstin pätkä, joskin voitaisiin sanoa, että Pinnaclen kannattaisi olla kaikkien valinta. Pelaat sitten isolla tai pienellä, singlejä tai yhdistelmiä, niin parhaat kertoimet...

Pinnacle kokemuksia – ammattilaisen valinta

Otsikoksi valikoitui tuollainen tekstin pätkä, joskin voitaisiin sanoa, että Pinnaclen kannattaisi olla kaikkien valinta. Pelaat sitten isolla tai pienellä, singlejä tai yhdistelmiä, niin parhaat kertoimet kannattaa hyödyntää ja sellaiset irtoaa pääsääntöisesti Pinnaclelta. Panosrajoituksiakaan ei käytännössä ole, tai ne ovat hyvin korkealla, mutta kaikki asiakkaat ovat samalla viivalla. Mekin käytämme Pinnaclea pelaamiseen ja vihjaamme myös NHL-vihjeemme sinne.

Vuonna 1998 avatun Pinnacle Sportsin sivusto ei ole uudelle vierailijalle kaikkein helppokäyttöisin. Sekava se ulkoasu ei sinänsä ole, mutta erilainen kuin lähes kaikilla muilla vedonlyöntisivustoilla. Aluksi et esimerkiksi löydä jotakin kohdetta jonka tiedät olevan Pinnaclella, yhdistelmävetojen laittaminen tuntuu vaikealta tai muuta vastaavaa. Kaikkiin näistä tottuu.

Yksi hyvä ominaisuus on, että kertoimien muutokset ovat päivitettyinä eri väreillä, kunhan olet kirjautuneena Pinnaclelle. Samalla näet maksimipanokset. Sivusto päivittää itse itseään puolen minuutin välein tai asiakkaan itse päivittäessä sen sivustolta löytyvästä varsinaisesta painikkeesta. Näin on helppo seurata myös uusia avautuvia kohteita, vaikkapa tennisturnauksen ensimmäiselle kierrokselle.

Pinnacle ei ollut aiemmin verovapaa, joka piti Curacoa ja veroja vierastavat asiakkaat muualla. Nyt Pinnacle on myös Maltalla, joten ei huolta veroista.

Pääsääntöisesti voidaan helpostikin puhua planeetan parhaasta vedonlyöntisivustosta. Miinuksia on kuitenkin toisinaan annettava ja nyt on niiden vuoro. Ensimmäinen tulee siitä, että kuukaudessa on vain yksi ilmainen nosto ja nostosumma ei lähde tililtä ennen kuin se on virallisesti maksettu. Älä siis naputa nostopainiketta siinä uskossa, että se ei olisi toiminut. Et olisi ensimmäinen, joka tekee tämän virheen. Toki rahoja nyt ei ole mikään pakko nostella vähän väliä, mutta useammin kuin kerran kuukaudessa sitä ei kannata varsinkaan pienemmällä kassalla pelaavan tehdä.

Toinen miinus annetaan siitä, että vedonlyöntibonusta ei ole. Ehkä tämä on jopa eräänlainen salaisuus Pinnaclen muuten niin toimivalle systeemille, korkeille kertoimille ja mahdollisuudelle panostaa jopa kymmeniätuhansia yhteen kohteeseen. Eli mikäli kaipaat urheilubonuksia, niin katso ne listoiltamme muiden yhtiöiden kohdalta.

Veikkausforum suosittelee Pinnaclea kaikille. Alku voi mennä sivustoon totutellessa, mutta sen jälkeen ei parempaa kotia voi pelikassalleen löytää.

pinny2

 

Rekisteröidy