Marathonbet

Ei bonuksia

Marathonbet esittely ja kokemuksia Jo useita vuosia on kokeneet suomalaiset vedonlyöjät tienneet Marathonbetin ja sen korkeat kertoimet. Samaan aikaan ollaan kuitenkin puhuttu ryssäbookerista ja epäluotettavuudesta, mutta näille sanoille ei ole...

Marathonbet esittely ja kokemuksia

Jo useita vuosia on kokeneet suomalaiset vedonlyöjät tienneet Marathonbetin ja sen korkeat kertoimet. Samaan aikaan ollaan kuitenkin puhuttu ryssäbookerista ja epäluotettavuudesta, mutta näille sanoille ei ole minkäänlaista katetta. Marathonbet on suuri tuhansien työntekijöiden vedonlyöntiyhtiö, joka on valittu sponsoroimaan suuria Valioliigan seuroja. Se, että heidän yhtiö toimii myös Venäjällä ei tarkoita yhtikäs mitään.

Marathonbet esittely ja kokemuksia

Marathonbet vahvuudet markkinoilla

Marathonbet on lähes pakollinen valinta kaikille vedonlyöjille, sillä kertoimet ovat todella usein markkinoiden kovimmat ottelusta toiseen ja mikä parasta, Marathonbet avaa kohteensa aina ensimmäisenä tai ensimmäisten joukossa! Pääset siis aikaisemmin lyömään vetoa ja korkeilla kertoimilla. Kun tulee aika kotiuttaa voitot, niin Marathonbet yllättää taas kerran positiivisesti. Klik ja rahat ovat nettilompakossa nopeammin, kuin ehdit tilannetta tarkistamaan. Puhutaan siis sekunneista, ei edes minuuteista.

Marathonbetia on erittäin helppo ja selkeä käyttää, vaikka sivustoa ei olekaan vielä tarjolla suomeksi. Valikot ovat selkeät ja navigointi onnistuu heikollakin kielitaidolla. Voimme luvata, että kun ensimmäisen kerran klikkaat Marathonbetilta jonkin ottelun kohteet auki, niin yllätyt suuresti. Erilaisia pelivaihtoehtoja on kymmeniä ellei satoja per ottelu!

Limiitit aiheuttavat usein keskustelua vedonlyöjien keskuudessa. Kenellä on rajoitettu 1/10 osaan panostukset ja niin edelleen. Marathonbet ei tässä tee poikkeusta, vaan myös täällä pidempään voittoa tehneille vedonlyöjille on asetettu panosrajoituksia. Pienien lajien kohdalla tämä voi käytännössä lopettaa pelaamisen kokonaan, kun lähtörajat ovat niin alhaiset. Toisaalta suurissa lajeissa rajoitustenkin jälkeen panostaminen voi olla mielekkäissä rajoissa. Tämän ei kannata antaa häiritä, vaan tänne kuuluu pelata kaikki korkeat kertoimet niin kauan, kuin se on mahdollista. Toisilla se aika on vuosia, toisilla kuukausia. Kokeilemalla selviää.

Marathonbet vedonlyöntibonukset puuttuvat?

Nyt tullaan siihen ikävimpään heikkouteen, joka Marathonbetilla on. Marathonbet ei nimittäin tarjoa minkäänlaista vedonlyöntibonusta lukijoillemme, joten tällä kertaa joudumme tyytymään korkeisiin kertoimiin ja nopeisiin kotiutuksiin. Lohduttaudutaan ajatuksella, että bonukset ovat nopeasti ohimenevää ja paljon tärkeämpää on löytää pelattavaa senkin jälkeen ja siinä Marathonbet tulee lunastamaan lupaukset viikosta ja kuukaudesta toiseen.

 

Rekisteröidy