Casumo

20 ilmaiskierrosta Starburst

Casumolta aivan huikeat bonukset!

Casumo kokemuksia

Casumo on vuonna 2012 perustettu ja laatuaan ensimmäinen “seikkailu -tyyppinen” netticasino.

Casumolla pelatessasi ansaitset itsellesi vöitä aktiivisuutesi mukaan. Aloitat valkoisesta ja sen jälkeen tulet ansaitsemaan uusia vöitä, jonka myötä myös saamasi tarjoukset – kuten talletusbonukset ottavat askeleen parempaan suuntaan.

Voit suorittaa myös erilaisia haasteita (helppo, keskitaso, rankka). Keskitason haasteita voi olla esimerkiksi “voita viisi kertaa peräkkäin” ja “voita missä tahansa pelissä yhteensä 400 kertaa”. Jo muutaman haasteen suoritettuasi voit ansaita esimerkiksi 80 ilmaiskierrosta, mutta kun suoritat em. keskitasolta kaikki haasteet, niin saat 1500 € palkintorahan.

Lisäksi Casumo muistaa pelaajiaan ilmaiskierroksilla ja ilmaisbonuksilla, joita voit saada niin pelaamisen aikana kuin myöhemminkin erillisillä tarjouksilla. Nämä tarjoukset voit hyödyntää omasta profiilistasi löytyvästä “arvoesine”-kohdasta, josta voit valita haluamanasi ajankohtana jonkin saatavillasia olevista tuotteista.

Asiakaspalvelun tavoitat Casumolla milloin vain näet tarvetta sille. Saatavilla on usein myös suomenkielinen live chat -palvelu.

Pelivalikoimaa löytyy yli 300:n pelin verran usealta eri pelivalmistajalta.

Casumo bonus

Voit aloittaa Casumolla samantien 20:lla ilmaiskierroksella Starburstiin ilman talletusta. Jos haasteet kiinnostavat, niin alkuun pääsee peräti 200 % talletusbonuksella, joka tarjoillaan 50 € saakka. Sopii hyvin pienemmälläkin rahalla pelaavalle. Ensimmäisen talletuksen päälle saa lisäksi ilmaiskierroksia kymmenen päivän ajan.

Toiselle ja kolmannelle talletukselle Casumo antaa 50 % bonuksen ja vielä neljännelle ja viidennelle 25 % verran.

  • Kierrätys: Talletus + bonus 25 x.
  • Kaikki videopelit kierrättävät 100 %. Tarkista muut pelit Casumon sivuilta.
  • Maksimipanos bonuksella: 5 € / 0,50 panoslinja.

casumo a                                                                                            casumo b

 

Rekisteröidy