Betway

100 % 100 €

50 € ilmaisveto.

Betway kokemuksia

Jo yli kymmenen vuotta sitten avattu Betway on lienee yksi alan tunnetuimmista yhtiöistä, joskaan ei välttämättä meidän suomalaisen keskuudessa se kaikkein suosituin. Betwaylla on kuitenkin vedonlyöntiyhtiönä hyvä maine ja toimiihan se myös Maltalta käsin.

Betway tarjoaa erittäin suuren valikoiman eri urheilulajeja ja kohteita, joista voisi mainita muun muassa tänä päivänä suureen suosioon nousseen eSportsin. Lisäksi Betwayn sivuilla voit lyödä vetoa pesäpallosta oikein kilpailukykyisillä kertoimilla, joita ei maan rajojen ulkopuolella tarjoa kovinkaan moni sivusto.

Toki Betwaylla kuten niin monella muullakin urheiluvedonlyöntisivustolla on se ongelma, että voitolliset pelaajat saavat panosrajoitukset ennemmin tai myöhemmin – osalle näin on käynyt jo vedon tai parin jälkeen. Betway kuitenkin lukeutuu siihen kastiin, jota kannattaa hyödyntää niin pitkään kuin vain mahdollista.

betway

Betway vedonlyöntibonus

Betway tarjosi aiemmin riskittömän vedon Expektin  tapaan, mutta se vaihtui sittemmin perinteiseen 100 %:n vedonlyöntibonukseen 100 € saakka.

Saadaksesi Betway vedonlyöntibonuksen on sinun tehtävä vähintään 10 euron talletus käyttämällä debit/credit-korttia, PayPal-tiliä, SOFORT-palvelua tai Zimpleria seitsemän päivän kuluessa pelitilin avaamisesta.

Betwayn tervetuliaistarjous ei ole kaikkein parhaimpia, joten suosittelemme sitä ennen käymään muita vedonlyöntibonuksia läpi. Lukekaa bonusehdot- ja säännöt Betwayn sivuilta.

Rekisteröidy