BetRedKings

5 € ilmaiseksi + 100 % 100 €

5€ ilmaiseksi, 100 eurolla saat 200 euroa, suomalainen palvelu, luotettava.. Veikkausforum suosittelee!

BetRedKings kokemuksia

BetRedKings on pokeripuolelta tuttu luotettava peliyhtiö. Kaikki ei ehkä tiedä, mutta BetRedKingsillä on kuitenkin ollut jo vuosia myös toimiva vedonlyöntipuoli. Tästä ei niin paljoa puhuta, sillä toppikertoimia ei kerroinvertailussa jatkuvasti näe. Nyt on kuitenkin kaksi hyvää syytä siirtää katseet edes hetkeksi kohti BetRedKingsiä.

Ennen syitä kerrottakoon kuitenkin, että perusasiat ovat kunnossa. Talletukset ja mikä tärkeintä myös nostot hoituvat asiallisesti. Sivustolta löytyy suomenkielinen asiakaspalvelu ja tarpeeksi kattava kohdevalikoima sisältäen livevedonlyönnin, joten BetRedKings todella myös panostaa vedonlyöntiin.

Voitot ovat suomalaisille vedonlyöjille verovapaita, joka on aina yksi tärkeimmistä puolista.

Upeat tarjoukset vedonlyöjille

Sitten ne syyt, miksi RedBetKingsillä kannattaa vedonlyönti aloittaa, jos et jo mukana ole:

  • Ensinnäkin kun teet tilin saat heti 5 € ilmaista pelirahaa, joka ei tosiaan vaadi talletusta, joten se on täysin riskitön.
  • Kun talletat saat 100 % 500 € bonuksen eli talletus tuplataan aina 500 € asti.

Ensitalletusbonukset tärkeimmät säännöt ja ehdot: Käytä koodia 100BRK50 talletuksen yhteydessä, kierrätys kolme (3) kertaa talletus + bonus, vähintään kymmenen vetoa, maksimipanos 30 € / veto, minimikerroin 2.

20 % takaisin

BetRedKingsillä on myös hassu erikoisuus, joka on tosin toisinaan hyödyllinen. Kaikkihan me joskus häviämme, joten miksi ei ottaa osa takaisin? Saat 20 % cashbackinä kuukausittaisista nettotappiosta!

betredkings

Paluu tarjoussivuille:

Rekisteröidy