Jatketaan overeilla!

Jatketaan overeilla eli maalimääristä ja toivotaan niitä runsaasti. Viihdettä, hyökkäystä ja unohtakaa puolustus! No ei ihan niin, joten mennään asiaan.

Tänään Pietarsaaressa Jaro kohtaa Veikkausliigan parhaan vierasjoukkueen, Ropsin. Sää suosii ottelua ja kenttä on hyvässä kunnosssa. Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko puhisi tyytymättömyyttään edellisen FC KTP:tä vastaan pelatun maalittoman tasapelin jälkeen ja arvosteli erityisesti muutamaa pelaajaa tiki-takan pelaamisesta. Tähän lienee nyt kiinnitetty huomiota Pietarsaaressa.

Tasapeliin päättyi myös RoPSin edellinen ottelu – 1-1 FC Interiä vastaan – eikä Rovaniemelläkään täysin tyytyväisiä oltu. Joten tänään uskon hyökkäyshaluja löytyvä ja maaliverkkojen heiluvan ainakin kolmen maalin edestä. 8/10 panostus over 2,5 kertoimella 2,36 jota tarjoaa Sbobet. Myös esimerkiksi Bet365:n kerroin 2,25 kelpaa vielä.

Voita ilmaiseksi!

Älä talleta vaan pelaa. Tämä on varsinkin kasinolla mahdollista. Lisätiedot sivulla ilmaista pelirahaa ilman talletusta. Ja kyllä, voitot ovat parhaillaan aivan jotain muuta kun senttejä. Tämä on aidosti ilmaista pelirahaa. Pelaa jos huvittaa ja onnea vetoihin. Tänään meillä vain toi yksi overi!