Jalkapallokohteita Euroopasta

Hyvää jalkapallolauantaita!

Englannin sarjoista poimitaan Bolton vs Derby tarkasteluun. Kumpikin joukkue on vaihtanut manageriina, Derbyllä Paul Clement, joka on kokenut ja tehnyt kovia hankintoja mutta harjoitusottelut ovat selkeästi olleet heikkoja ja kokoonpano hakusessa. Boltonin Neil Lennon tuli joukkueen “peräsimeen” viime lokakuussa ja sen jälkeen Bolton on kotonaan hävinnyt vain 3 kertaa suoraan. Heidän runkonaan ovat Championshipissa olleet aina kotiottelut. Joten. Bolton draw no bet 7/10 panostus hyvällä 2,50 kertoimella @ Bet365.

Ranskasta Marseillen ja Caenin kohtaaminen. Marseille pelaa iloista hyökkäävää jalkapalloa. Varsinkin kotiotteluissaan puolustus jopa jää liian heikolle huomiolle. Joukkue ei ole ainakaan heikentynyt viime vuodesta. Vastaan tulee kotona Caen joka on vahvistunut viime vuodesta, Caen tulee luultavasti välttämään putoamisen, näin ainakin monissa asiantuntija arvioissa sanotaan. Tähän 8/10 panostus yli 3 maalia 2,13 @ RealDealBet. Jonne saa erinomaisen talletusbonukset jos et vielä omaa tiliä. Tarjolla on sekä vedonlyöntibonukset että casinobonukset.

Lisäksi Valioliigasta vielä ilman suurempia perusteluita kahden hyökkäävän joukkueen kohtaaminen MaNU vs. Tottenham yli 2,5 maalia 7/10 panostus.