Jääkiekon MM-kisat ja pokeri

Jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja ne ovat tuttuun tyyliin erittäin suosittuja vedonlyönnissä. Moneen otteluun saa mukavia vetoja. Yksi veto mikä otetaan tässä vaiheessa jo on Suomen avauspeliin USA:ta vastaan. Suomi on varmasti valmistautunut turnaukseen paremmin ja on valmiimpi joukkue kun kisat käynnistyvät. Nordicbetin kerroin 2,10 Suomen voitolle on toppi. Kelpaa peliin. Ei hassumpi bonuskaan, sillä 100€ talletuksella saa 300€. Vain uusille pelaajille.

Myös Suomen turnausvoitto saa kerrointa, jota voi ottaa peliin. Esim. Unibet tarjoaa kerrointa 7,00 ja Redbet vähän parempaa. Redbetille edelleen kova vedonlyöntibonus myös, sillä 120€ talletuksella saa 240€. Lisä tietoa Redbet esittelystä. Paras kerroin on kuitenkin Bethardilla. Luotettava peliyhtiö, joka tarjoaa toisinaan maukkaita kertoimia. Suomi mestariksi kertoimella 8,30 Bethardilta!

MM-kisoihin on muutenkin hyvä viritellä pelikassa kuntoon, joten jos ei parhaat bonukset ole jo käytettynä niin vilkaisehan sivua vedonlyöntibonukset.

Veikkausforum Facebook sivut suljettiin muutama kuukausi sitten. Uudet tyhjät sivut odottavat nyt sinua. Aktiivisempi Veikkausforum tulevaisuudessa?

bethard vedonlyöntibonus

Vastiksen pokeri

Jälleen lähestyy se perinteinen Vastavedon freerolli. Potti on tälläkin kertaa 80€, mutta niinhän se on taidettu ilmoittaa jo monta kuukautta putkeen ja kuitenkin lähes aina on potissa jotain enemmän kun mitä luvattu. Ihan hyvä että niin päin.

Pokerin infot ja ilmoittautuminen Vastavedon sivuilla: www.vastaveto.com