Itävallan liiga käynnistyy!

Jalkapallovihjetä aurinkoiseen ja kenties hellerajat rikkovaan lauantaihin! Itälvallan liiga käynnistyy, ja hyvä kohde löytyy Rapid Vienna vs . Ried. Rapid Vienna on Salzburgin ainoa haastaja ja pisteet sekä maaliero ovat tärkeät avauskierrokselta. Ried oli viime vuonna kuudes mutta ei ole voittanu Rapidia koskaan heidän kotonaan. Ried menetti siirtomarkkinoilla ykköshyökkääjänsä Denis Thomallan ( 29 ottelua, 10 maalia).

Lähdemme siitä että Rapid ottaa selkeän niskalenkin ja voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Eli Asian Handicap -1,5 kerroin 2,05@Optibet ja 7/10 panostus. Kerroin on pudonnut jo lähes kaikkialla, joten tämä on hyvä löytä Optibetilta. Optibet tarjoaa 100€ talletus tuplataan bonuksen – mikäli vedonlyöntibonukset kiinnostaa ja miksi ei kiinnostaisi.

Veikkausliigaa

Kotimaisessa Veikkausliigassa on mielenkiintoinen “pakkovoitto” ottelu HJK:lle jolla on rankka viikko edessä kun euro-ottelut jatkuvat keskiviikkona. HJK lepuuttaa seuraavia : Tanaka, Schuller, Havenaar ja Heikkinen eivät ole aloituksessa. Veikkausliigassa Klubin nihkeät otteet yhdistettynä RoPS:n hyvään vireeseen ovat saaneet kärjen taisteluasetelmat entistäkin tiukemmaksi. HJK johtaa yhä sarjaa, mutta vain maalieron turvin yhden ottelun vähemmän pelanneeseen rovaniemeläisseuraan nähden. Kaksi peliä vähemmän pelannut SJK vaanii puolestaan sarjakolmosena neljä pistettä kärkikaksikon takana.

-Tässä vaiheessa kautta jokainen ottelu on tärkeä ja yhtään peliä ei saa hävitä. Meidän on saatava pelimme hyvälle tasolle myös Veikkausliigassa, sillä ilman menestystä kotimaan sarjassa ei seuraavana vuonna pelata europelejä, HJK:n päävalmentaja Mika ”Bana” Lehkosuo painottaa. Lähdemme hakemaan pientä yllätystä eli KTP+ 1,5 maalia 1,98 @ pinnacle 3/10 panostus. Ottelu voi hyvinkin olla HJK:n maalin voitto tai jopa jäädä tasapeliin. KTP pääsee hyvin levänneenä otteluun ilman kokoonpanohuolia.

Pokeria

Ilmainen Vastavedon hyvän valuen pokeriturnaus. Haluatko mukaan? Lisätiedot TÄSTÄ.