Illalle pari vihjettä

Pori 18:30 Fc Jazz – VIFK

Jalkapallo iltaan yksi vihje: Pori on aina vaikea paikka vieralijoille. Perjantai-ilta niin stadionikin täyttynee jonkin verran. Lainaus Porilaisten maalivahdin Lauri Pirhonen kommentista: “Edellinen kotipeli ( 2-0 PK-35:tä vastaan) oli meiltä hyvä niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Alamme pikku hiljaa löytää alkukauden rytmin, kun olemme saaneet pelaajia takaisin sairastuvalta. Luottavaisin mielin lähdetään perjantaina matsiin. Jos ja kun pelaamme omalla tasollamme, pisteet jäävät Poriin”.

Kyllä tämä puoltaa sen verran Jazzia, että esimerkiksi BET365:n kerroin 1,62 kelpaa peliin panoksella 6/10.

Lisäksi pelaamme rohkeasti tilastojen valossa maalirikasta ottelua vastaan. Alle 3,5 maalia kertoimella 1,50 @Nordicbet ja panostamme tähän 9/10 . Päävalmentaja John Allen tietää ottelun tärkeyden.. Jazzin päävalmentajan kommentti:

– Kyseessä lienee tämän kauden tärkein peli tähän asti. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Emme onnistuneet kasvattamaan pistesaldoamme Hakaa vastaan. Meidän pitää löytää sama taso, kuin edellisessä kotiottelussamme PK-35:ttä vastaan.

Nordicbet tarjoaa alan yhtä parhaista vedonlyöntibonuksista. Mikä on sinulle paras? Vilkaise sivua vedonlyöntibonukset.

Pienen porukan pokeri

Haluatko pelata pokeria pienessä porukassa niin ilmainen Vastiksen turnaus on hyvä. TOP3 saa rahapalkintoja. Lisätiedät Vastavedolta.