HJK – Liverpool Olympiastadionilla!

LA 01.08.2015 HARJOITUSOTTELU HJK - LIVERPOOL FC Klo 19:30 Olympiastadion

HJK liverpool olympiastadion 2015

HJK:lle ottelu Liverpool FC:tä vastaan on hyvää lämmittelyä Mestarien liigan karsintapeleihin, vieraista se paljastanee jotain joukkueen yhteinäisyydestä alkavaan Englannin Valioliigaan

Liverpool FC:n pitäisi voittaa kevyesti, mikäli se pelaa parhaalla tiimillään 1. elokuuta klo 19:30 starttaavassa harjoitusottelussa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan Helsingin Olympiastadionilla. Harjoituspelien kaltaisissa ystävyyspeleissä nähdään kuitenkin harvoin sataprosenttista sitoutumista, joten Klubilla lienee mahdollisuus tasapeliin tai jopa vierasjoukkueen päihittämiseen.

Klubin kirstunvartijat hierovat epäilemättä käsiään tyytyväisyydestä saadessaan isännöidä Englannin Valioliigan kuutosta, mikäli katsomo täyttyy odotetulla tavalla huolimatta tyyriinpuoleisista lipuista.

Huippuseurojen on pelattava kausien välillä joitain pelejä, jotta pelaajat ovat kauden alkaessa asianmukaisessa kunnossa, mutta sillä ei ole useinkaan merkitystä, pelaavatko he Helsingissä tai vaikkapa Herefordissa. Yleensä seura nimittäin lähtee sinne, mistä se käärii mukaansa parhaat tuotot.

Liverpoolista kotoisin oleva Peter O´Brien istui vuonna 1970 katsomossa, kun Liverpool pelasi Tottenhamia vastaan: ”Ja siitä lähtien olen ollut koukussa seuraan”.

Pääkaupunkiseudulla vuosikymmeniä asunut O´Brien on hankkinut liput lauantaiseen peliin Olympiastadionille, koska nyt hänen omat lapsensa haluavat nähdä Liverpoolin pelaavan.

”Matkustaessani ulkomaille, pois Suomesta, reissu merkitsee usein enemmän kuin Liverpoolin peli, jota menen katsomaan. Olen ollut aikaisemminkin pre-season -otteluissa, mutta tämä Helsingissä oteltava harjoituspeli tulee olemaan minulle erityinen”.

HJK:lle ottelu Liverpool FC:tä vastaan on hyvää lämmittelyä Mestarien liigan karsintoihin, mutta vieraille se antanee suuntaviivoja tulevaan Englannin Valioliigaan ja kertoo, kuinka yhtenäinen joukkue nähdään kauden aloituksessa Stokea vastaan vieraissa.

”Poolille tämä on viimeinen lämmitys ennen Valioliigakauden alkua, joten oletettavaa on, että Liverpoolin manageri peluuttaa mahdollisimman täydellistä joukkuetta. Mutta kannattaa muistaa, että Brendon Rogers on tehnyt outoja päätöksiä aiemminkin, joten saatan olla täysin väärässä”, O´Brien ennustaa.

Hän arvioi, että Helsingin Jalkapalloklubi on kansainvälisesti mitattuna, vaikka moninkertainen Suomen mestari onkin, nimekkäisiin eurooppalaisiin serkkuihinsa verrattuna vain keskitasoa, muiden suomalaisten joukkueiden ollessa yksinkertaisesti surkeita.

”Olen käynyt katsomassa jalkapallon kotimaista pääsarjaa nyt 30 vuotta, eikä suomalaisen jalkapallon taso ole parantunut nöyrän arvioni mukaan siinä ajassa yhtään. Ihmisillä ei valitettavasti ole riittävästi ’jalkapallo menttaliteettia’, jotta heidät saisi innostettua edes katsomoon”, O`Brien kuittaa.

Lauantaisessa harjoitusmatsin lehtereillä istuvat tulevat näkemään Poolilta hitaampaa pelityyliä kuin esimerkiksi kilpailullisissa liigapeleissä. Moni veikkaa punaisille kolmea maalia, Klubin saadessa sisään yhden osuman. Taklauksia vältetään, sillä kumpikaan joukkueista ei halua saada vammoja juuri tulevan kauden kynnyksellä.


 

 

Veikkausforum julkaisee mitä todennäköisemmin otteluun veikkausvihjeet lähempänä ottelun alkua, jos vain pelattavaa löytyy. Pelikassaan voikin tankata rahaa hyödyntämällä vedonlyöntibonukset. Huomasithan myös, että uusi Yako casino on avattu ja se tarjoaa heti ilmaiskierroksia!