Eurooppa-liigaa Unibetilta

Unibetilta Eurooppa-liiga live stream

Kuten jalkapallon ystävät tietävätkin entuudestaan, niin vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa yksinoikeudella suomalaisjoukkueiden otteita Eurooppa-liigasta. Kotoisesta Veikkausliigastamme tämän vuoden Eurooppa-liigan karsintoihin ottavat osaa SJK, HJK sekä VPS, joista kaksi viimeksi mainittua löytyvätkin sarjan kärkikaksikosta.

Ensimmäisen karsintakierroksen tai neljännesvälierien tulokset meillä onkin jo tiedossa ja ne menivät suomalaisjoukkueilta kaksijakoisesti. VPS oli positiivisin yllättäjä upealla kotivoitollaan, mutta päinvastoin HJK hallinnastaan huolimatta koki totaalisen romahduksen vierasreissullaan. SJK:n Islannin matka meni vähintäänkin kohtuullisesti.

Jotta pääset nauttimaan Unibetilta mahdollisista harvoista Suomifutiksen ilonhetkistä, niin pidä huolta, että Unibetin vedonlyöntitililtäsi löytyy edes muutama sentti pelirahaa tai päinvastoin lyö veto vuorokauden sisään ennen Ljubljana – VPS -ottelua, niin saat katseluoikeuden kyseiseen matsiin suomeksi selostettuna.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibet-tiliä, niin avatessasi sellaisen saat 100 % vedonlyöntibonuksen 100 € saakka, sekä talletuksesi tuplataan Unibetin kasinolla 200 € saakka.

Onnea peleihin!

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset