Boom boom boom!

Boom! Suora tasapeli vihje piti Ropsin ottelussa samoin Lahti hoiti homman Turussa. Elokuun alussa julkaisemme vihjeiden seuranna, mutta itse asiaan.

20.00 Hammarby – Norrköping

Ruotsissa on Allsvenskanissa ottelukierros, sieltä poimimme Hammarby vs. Norrköping ottelun. Hammarbylla alla 3-3 tasapeli todella tapahtumarikkaassa ottelussa Häckeniä vastaan. Norrköping tulee myös tasapelistä, 2-2 Göteborgia vastaan. Neljä edellistä kohtaamista näiden joukkueiden välillä ovat kaikki olleet yli 2,5 maalin otteluita ja siitä lähdemme tänäänkin. Eli yli 2,5 maalia, panostus 5/10 1,70 @Bet365.

Allsvenskan live stream!

Näe ottelu Hammarby – Nörrköping ja runsaasti Allsvenskania livenä Bet365 live stream palvelusta. Sieltähän ei urheilu lopu, sillä tarjonta on huikea ja livevedonlyöntiä riittää! BET365 tarjoaa myös 100€ bonuksen uusille asiakkaita, joita löydät lisää sivulta vedonlyöntibonukset. Hanki näin reilusti lisää pelirahaa.

Pokeria pokeria!

Edelleen pokerin ystävät, Vastavedon pokeriin vain hetki. No kaksi hetkeä, mutta ilmoittaudu nyt ja ole mukana ensi sunnuntaina!