Tammisaaren fanit saapuvat Turkuun

Turun Urheilupuiston kentällä on luvassa jännitystä koko rahalla. Paikalle on tuotu lisäkatsomot koska Tammisaaresta saapuu reilusti yli sadan fanin joukko. TPS on edelleen monelle se Turun ykkösjoukkue, joten tunnelmaa ei tule puuttumaan. Peli on tasapeliherkkä, sillä kummatkin joukkueet ovat pelanneet vähämaalisia otteluita.  Yli 2,5 maalin otteluita on matalalla 38% keskiarvolla.  Tämän takia näen parhaan vedon tähän otteluun olevan Pinnaclen tarjoama alle 3 maalia kertoimella 1,87. Panos 8 / 10.

Neljää maalia ei tulla näkemään.  Lisäksi samaan otteluun pienellä 1/10 panostuksellä EIF:ä draw no bet vedolla eli tasapeli ei veloita. Hyvän 5,20 kertoimen tarjoaa Nordicbet, joka myös triplaa ensitalletuksen aina 200€ asti. Lisää vedonlyöntibonuksia sivulla vedonlyöntibonukset.

TPS ollut todella kova kotonaan ja on selkeä ennakkosuosikki, mutta kertoimet liian pieniä. Koska kummallakin on alla hyviä otteluita pääsee Draw no bet peleihin kun näin hyvää kerrointa tarjotaan. EIF:n  edellinen ottelu oli voitto Hakasta numeroin 3-1 ja sille toivotaan nyt jatkoa.

Ottelun faktat:

  • TPS – EIF pelataan 8. heinäkuuta 2015 kello 18:00
  • Kuntopuntari TPS kotona: 4-0-2
  • Kuntopuntari EIF vieraissa: 2-1-3